Välkommen till Helsingborgsbillots AB

Helsingborgs Billots AB är ett bemanningsföretag som har specialiserats sig på uthyrning av personal inom åkerinäringen i regionerna; Malmö, Eslöv, Ystad, Helsingborg, Ängelholm, Halmstad, Hässleholm, Kristianstad, Markaryd, Ljungby, Värnamo.

Inom vår personalpool finns ett antal mycket duktiga yrkesmänniskor med specialisering i distributions körning, lotsning, bytestrafik, truckarbete, dirigering, spolmanskap, personal- administration och förmansarbete.


 

Var och en av chaufförerna som tillhandahålles av oss har körkortsbehörigheter som krävs för framföring av respektive fordonstyp, som till exempel CE körkort, ADR, truckkort, licens för högtrycksarbeten etc.

Samtliga chaufförer som tillhandahålles av oss har mycket stor vana av arbetsuppgifter inom åkeri-branschen såsom lotsning och bytestrafik. Vår truckpersonal har gällande utbildning enligt svenska normer för att utföra arbete på gård, lager och på terminalområde.

Företaget kan även tillhandahålla truckpersonal med specialkompetens som t.ex. ADR relaterade arbeten.

Helsingborgs Billots AB strävar kontinuerligt att utbilda vår personal på:
 

Helsingborgs Billots AB prispolitik är att:
 

 
  • Till ett konkurrenskraftigt pris tillhandahålla bästa möjliga ersättare för ordinarie personals frånvaro, med den utbildning, vana och yrkesskicklighet som förväntas av våra kunder.
  • Inom vår prissättning till våra kunder ingår utbildningar, försäkringar, telefon/fax support, jourmottagning av uppdrag, ingen debitering av milersättning inom Malmö, Helsingborg och Hässleholm stadsgräns.
  • Ingen debiteringsavgift samt bokningsbekräftelse via fax/telefon/sms.
  • Helsingborgs Billots AB har gällande avtal med arbetsmarknadsparterna, samt för oss nödvändiga försäkringar.

 
Nyheter inom åkerinäringen   Avtals och medlems nummer:
FORA 31 777 55
 
  • Nya arbetsuppgifter inom transportteknik
  • Transportrelaterad total ekonomi
  Åkeriföreningen M-51197


 

Vår personalutbildning skall stimulera våra kunders behov samt tillföra åkerinäringen ny arbetskraft genom vår möjlighet att utbilda personal på en bred bas.   Adress:
Logementsvägen 4, 281 35  Hässleholm
Telefon Kontor: 0451-840 02, fax: 0451-849 02,
Jour/Boknings telefon: 0708-141401
 
Helsingborgs Billots ABLogementsvägen 4281 35  HässleholmTel: 0451-840 02Email: kontoret@helsingborgsbillots.se